
3. Kartupeļi 0
Foto: no “AGRO TOPA” arhīva
Kartupeļiem bieži tiek piešķirta slikta slava, bet vārīti un atdzesēti kartupeļi satur rezistento cieti, kas arī palielina labo baktēriju īpatsvaru zarnās, mazina iekaisumu un atbalsta mikrobu daudzveidību.
Speciālisti norāda, ka labs veids, kā baudīt atdzesētus kartupeļus, ir kartupeļu salāti.
Reklāma
Reklāma
No šokolādes līdz kotletei – mūžīgais “kaut ko varētu iekost”? Kad ar šo nepārvaramo tieksmi pēc ēdiena jau jāvēršas pie ārsta?
Iesaka eksperti: 16 produkti, kas palīdz cīņā ar taukiem, vēdera uzpūšanos un nogurumu
Ir vairāki produkti un vielas, kuru smarža var pastiprināt kāri ēst vairāk: 6 aromāti, kas veicina apetīti