4. Baltie rīsi 0
Foto. pexels.com/Suki Lee
Tāpat kā kartupeļi, arī baltie rīsi tiek uzskatīti par neveselīgiem jeb “slikto” produktu, taču atdzesēti vārīti rīsi arī satur vairāk rezistentās cietes, kas uzlabo zarnu veselību.
Ekserpti, atsaucoties uz pētījumu, norādīja, ka cilvēkiem ar 1. tipa diabētu pēc atdzesētu un atkārtoti uzsildītu rīsu ēšanas bija mazāks cukura līmeņa kāpums nekā pēc svaigi vārītiem rīsiem. Tas pierāda rezistentās cietes ietekmi.
Reklāma
Reklāma
No šokolādes līdz kotletei – mūžīgais “kaut ko varētu iekost”? Kad ar šo nepārvaramo tieksmi pēc ēdiena jau jāvēršas pie ārsta?
Iesaka eksperti: 16 produkti, kas palīdz cīņā ar taukiem, vēdera uzpūšanos un nogurumu
Ir vairāki produkti un vielas, kuru smarža var pastiprināt kāri ēst vairāk: 6 aromāti, kas veicina apetīti




