Matīss Barkovskis
Matīss Barkovskis
Foto – Matīss Markovskis

Izmēģināt var katrs 0


Matīss smejas, ka viņam sākumā šķitis – droši vien visiem cilvēkiem ir šāda saikne ar būtnēm, visi saņem vēstījumus. Vēlāk sapratis, ka tā vis nav.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Veselam
Izrādās, ka kanēlis patiesībā nemaz netop no kanēļkoka. 4 ēdienu viltojumi jeb produkti, kas nemaz nav tie, par ko tos uzskatām
Lasīt citas ziņas

“Tomēr katram ir potenciāls to apgūt, ja vien vēlas. Ja cilvēks tiecas uz sevis izzināšanu, lai iegūtu augstāku izpratni, plašāku garīgo redzējumu, šī saziņa to paver.

Ir speciāli paņēmieni, kas palīdz pietuvoties čanelingam, saiknes sajūtai. Vajag klusu prātu – tas ir svarīgi. Ja rīkojas zinoši, nāk informācija. Veidojas daudzdimensionāla domāšana. Vieniem saziņa izdodas uzreiz, citi mācās vairākus gadus. Es nevaru apsolīt, cik ātri notiks. Tomēr visiem tas nemaz nav nepieciešams – atšķirībā no meditācijas, kas var noderēt ikvienam,” uzsver Matīss.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tie, kuriem šī iespēja nepieciešama, paši atrod Matīsu, jo sludinājumus viņš neliek. Ir cilvēki, kuri uz nodarbību ierodas ziņkārības dēļ. Citi paši kādreiz piedzīvojuši šādu saziņu, radies daudz jautājumu, viņi vēlas uzzināt vairāk. Netrūkst tādu, kuri čanelingu apgūst, bet pēc tam atzīst, ka gribējuši tikai to pieredzēt, bet vairs neizmantos.

Čanelingā visi sanākušie kopā izvēlas tematus, par ko runāt. Reizēm izvēršas īpaši sirsnīga saruna. “Visa telpa noskaņojas uz ļoti patīkamu enerģiju. Tik aizkustinoši, ka dažiem pat asaras nobirst. Ne vienmēr, bet nereti rodas dziļš prieks par dzīvi.”

Ja ir jautājumi, saņemu atbildes

“Līdzko esmu saziņā, virs galvas paveras enerģijas plūsma, es to dēvēju par čanelinga centru, pietuvojas enerģētiskā jušana no augšas. Ļoti spēcīgi pastiprinās enerģija no galvas virspuses. Man sāk citādi kustēties ķermenis, pirksti izdara kustības, kas parasti man nav raksturīgas.

Čanelingā atnāk būtne, dažkārt vairākas, pat daudzas. Es uzdodu jautājumus, uzreiz nāk informācija, atbildes un skaidrojumi. Es to visu jūtu, bet nereti ir grūti ietērpt vārdos. Atslēdzu prātu un bliežu, atskaņoju to, ko man stāsta.

Sākumā šis process bija fiziski grūti izturams, pēc čanelinga ilgi nevarēju aizmigt, nereti pārņēma panika, reiba galva, rokās un kājās viss virmoja, saules pinumā viss griezās uz riņķi. Tad iemācījos saziņu dozēt, apguvu arī tās pabeigšanu.”

Izgulies, lai kļūtu radošs

“Kad jūti daudz vairāk par saredzamo, tā ir tava enerģētiskā puse, kas to sajūt. Tava enerģija saplūst ar otra cilvēka enerģiju, jūti otru cilvēku it kā uz savas ādas.

Fiziskais ķermenis ir ietērpts it kā mākonī, pārklāts ar enerģētiku. Tā nav ierobežota ne laikā, ne telpā, ne dimensijā. Ja enerģijas ir vairāk, mākonis ir biezāks, lielāks. Ja esi izsīcis, pārguris, nostrādājies, neizgulējies, šis lauks sarūk. Ārkārtīgi nogurdinoša, domājoša, saspringta būtība attālina no intuīcijas, sajušanas, redzēšanas.”

Reklāma
Reklāma

Tāpēc vienmēr der pieskatīt, lai esi labi izgulējies. Nereti esam saguruši, par daudz domājuši, neizgulējušies un no rīta pat kāju nevaram no gultas izcelt. Fiziski spēks it kā būtu, bet pietrūkst dzirksteles, radošuma. Tāpēc vajadzīgs miegs.

Miegs, tāpat kā meditācija, dod enerģiju orgāniem. Esot dziļā miegā vai meditācijā, cilvēks uzņem enerģiju. Matīss to dēvē par radošo enerģiju. Tā dod prieku un vieglumu kustēties, visi orgāni var funkcionēt veiksmīgāk un harmoniskāk, prāts un intuīcija sāk darboties radošāk un saskanīgāk.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.