Draugi, kuri pārvērtējuši savus spēkus 0


“Stundu pirms lielā pasākuma dzērām stipros dzērienus, jo bijām manāmi uztraukušies. Viens no mūsējiem bija piedzēries tik daudz, ka minūtes pirms ceremonijas sākšanās viņam palika slikti. Visu atlikušo dienu viņš bija vienkārši nelietojams.”

Reklāma
Reklāma

Pārsauļojusies līgava

Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
FOTO, VIDEO. “Tu esi mūsu uzvara!” Dons ierindojas 16. vietā, uzvaras laurus Eirovīzijā plūc Šveices pārstāvis Nemo 107
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 71
Lasīt citas ziņas

“Es savā kāzu dienā izskatījos vienkārši oranža. Solārijā ieguvu pārāk sliktu iedegumu un tas nekļuva labāks līdz lielajai dienai. Ja tā paskatās fotogrāfijās, es nedaudz izskatos pēc Donalda Trampa, jo man vēl bija īsi, blondi mati. Protams, atskatoties man nāk smiekli, tomēr tad tā šķita kā traģēdija.”

Ģimenes ķildas

“Drāma, drāma, drāma. Ja es zinātu, ka tā būtu noticis, es noteikti neplānotu kāzas… Divi no maniem ģimenes locekļiem pat kāvās ar līgavaiņa ģimenes pārstāvjiem. Bija grūti uz to noskatīties. Tagad tas, protams, šķiet nedaudz amizanti, jo viens no kautiņā iesaistītajiem bija mans 82 gadus vecais onkulis.”

Pazudis līgavainis

CITI ŠOBRĪD LASA

“Godīgi sakot, es nedomāju, ka kāzas vispār notiks. 30 minūtes pirms ceremonijas es nespēju atrast savu līgavaini. Viņš bija pazudis – nebija atrodams un neatbildēja uz zvaniem, kā arī īsziņām. Es raudāju, jo domāju, ka tās ir beigas. Mans tētis viņu beigās atrada – viņš kādā istabā uzņēma fotogrāfijas ar savu ģimeni un telefons viņam vienkārši nebija līdzi.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.