Foto: PN/ SCANPIX/ LETA

Āzijas uztura noslēpums, kas var palīdzēt zaudēt svaru un pagarināt dzīvi. 10 ieguvumi veselībai, lietojot uzturā tofu 0

Mūsdienās, kad arvien vairāk cilvēku pievēršas veselīgākam dzīvesveidam un augu izcelsmes uzturam, tofu kļūst par arvien populārāku izvēli. Šis daudzpusīgais produkts, kas izgatavots no sojas pupām, ir ne tikai lielisks olbaltumvielu avots, bet arī bagāts ar dažādām veselību veicinošām vielām, vēsta Good Food.

Reklāma
Reklāma

Kas ir tofu?

“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Paldies jums visiem par atbalstu, bet…” Nogalināto suņu saimnieks nāk klajā ar paziņojumu
Lasīt citas ziņas

Tofu jeb pupiņu biezpiens ir populārs pārtikas produkts, kas iegūts no sojas. Tas tiek pagatavots, sarecinot svaigu sojas pienu, nospiežot to cietā blokā un pēc tam atdzesējot, līdzīgi kā tradicionālais piena siers tiek ražots, sarecinot un sacietinot pienu.

Tofu ir pamatsastāvdaļa Taizemes un Ķīnas virtuvēs, un to var pagatavot dažādos veidos, mainot tā tekstūru no gludas un mīkstas līdz kraukšķīgai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.