Psiholoģiskā pašpalīdzība 0

Ja ķermenis sāp, tas ir signāls. Papildus ārsta palīdzībai nepieciešams psihoterapeits, kurš palīdzēs atrast smalko, neredzamo slimības cēloni. Ārstēt slimības simptomus bieži vien ir dārgi un komplikācijas no medikamentu blakusparādībām var būt lielas. Iespējams, vienkārši ir nepieciešams kaut ko mainīt savā dzīvē. Psihoterapeits jums pateiks, kā to izdarīt.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un LBTU lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 75
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Ķermenis piedzīvo psiholoģisku diskomfortu, un mēģina pateikt kaut ko, ko jūs jau ilgu laiku negribat sadzirdēt. Simptoms – gandrīz vienmēr ir sauciens pēc palīdzības no ķermeņa. Parunā ar viņu, palīdzi viņam, viņš nav svešinieks, tas ir tavs ķermenis.

Simptoms nepiezvanīs, tāpēc jums jādodas pie viņa un nevis otrādi. Jā, tas nav viegls darbs. Bet tajā pašā laikā tas ir aizraujošs ceļojums, ceļojums sevī, saruna tēlu valodā, jo citas valodas zemapziņai nav. Ja iemācīsies runāt ar simptomu viņa valodā – jūs gaida pasakaini atklājumi. Tie palīdzēs jums pat tad, ja zināt simptoma cēloņus un organiskos bojājumus, kas to pavada. Ja nezināt, – saruna ar savu simptomu iegūst īpašu nozīmi.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.