Foto: Shutterstock

Cīnies ar mošķiem un uzvari! 0

Ilgu laiku man rādījās ļauns sapnis, kas atkārtojās. Jau sākumā zināju, kāds būs turpinājums. Vispirms pie mūsu mājas sēdēja melna vārna. Tad istabā ienāca kalsna dāma melnās drēbēs ar tievu, garu kaklu un putna galvu. Radās ļoti nepatīkama, baisa sajūta. Kad šis sapnis sākās, centos pamosties, bet ne vienmēr tas izdevās. Vienu reizi nolēmu – nu, pie velna! Un metos melnajai sievietei virsū. Sākās cīniņš, un man izdevās viņai burtiski noskrūvēt galvu. Pēc tam mani pārņēma brīnišķīga atvieglojuma un miera sajūta. Kopš tā laika šis baisais sapnis nekad vairs nav rādījies.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Dārzs
11 pamata lietas, kas jāzina katram dārzniekam
Lasīt citas ziņas

Psihologs Aleksandrs Samoilovs atzīst, ka šajā gadījumā sieviete rīkojusies intuitīvi pareizi. Ir pat psiholoģiskas tehnikas, kas ietver darbu ar sapņiem. Piemēram, bērns izstāsta ļauno sapni, un mamma vai tētis palīdz sapnim izdomāt labu nobeigumu. Kad sapnis atkārtosies, bērnam jau būs gatavs rīcības plāns, lai sapnī rīkotos kā uzvarētājs. Tādā veidā cilvēks atbrīvojas no nomācošām problēmām un iemācās paļauties uz saviem spēkiem, pārvarēt bailes.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.