Foto: Shutterstock

Dažādie sapņu tulki 0

Pasaulē ir daudz dažādu sapņu tulku. Viens no pilnīgākajiem ir Millera sapņu tulks, kur alfabēta secībā sakārtoti gandrīz visi sapnī redzētie priekšmeti, darbības un simboli. Tajā trūkst vien lietu un parādību, kas radušās 21. gadsimtā.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

Bulgāru gaišreģes Vangas sapņu tulks ļauj katram mēģināt saprast savu sapņu simboliku. Pareģa un ārsta Mišela de Nostradama sapņu tulks palīdzēs tiem, kuri prot strādāt ar savu intuīciju. Atšķirībā no zīlēšanas, kad gribas ieskatīties nākotnē, nereti uzlaužot slēptās informācijas failus (tādēļ daudziem pret zīlēšanu ir negatīva attieksme), sapņi ir mūsu pašu smadzeņu darbības rezultāts. To tulkošana nevar būt nekas slikts. Tā katram ir individuāla, atkarīga no paša pieredzes, bet daudzie sapņu tulki var kalpot kā atbalsta punkts.

Pamēģināsim iztulkot sapņus, par kuriem mums izstāstījuši vairāki cilvēki (stāstījumi pierakstīti pirmajā personā). Sapņu skaidrošanā palīdzību lūgsim psihologam Aleksandram Samoilovam. Vairāku sapņu sižetu nozīmi ir atšifrējuši cilvēki paši, apkopojot notikumus, kas tiem sekojuši, kā arī izmantojot tautas ticējumus un sapņu tulkus.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.