Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto.
Foto: SHUTTERSTOCK

Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam 0

Kraukšķīgi gurķi, skābētie kāposti vai citi marinēti dārzeņi ir daudzās mājās ierasta uzkoda vai piedeva maltītēm. Tie padara ēdienu garšīgāku, piešķir tam aromātu un kraukšķīgumu. Taču aiz šī ierastā prieka slēpjas gan veselības ieguvumi, gan iespējamās briesmas, par kurām daudzi nemaz nenojauš.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
Lasīt citas ziņas

Marinējumi var būt lielisks vitamīnu un minerālvielu avots, taču, ja tos lieto pārāk daudz vai nepareizi, tie var radīt problēmas veselībai. Lai saprastu, kā izvēlēties un lietot marinējumus, svarīgi zināt, kā tie tiek gatavoti un kā tie ietekmē mūsu organismu.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.