Austrālieša Iana Vaita semināri par Austrālijas Savvaļas ziedu esencēm, 13.; 15. -16. jūlijā 0


Droši vien jau Jūs zināt, ka cilvēka veselība ir atkarīga no emocionālā un mentālā līdzsvara. Eņģeļu vēstījumi caur ziediem ir vissmalkākais Mīlestības un Prieka eliksīrs, kas piepilda auru un aizved atpakaļ pie mūsu patiesajām vibrācijām, savieno mūs ar savu augstāko “Es”. Ians Vaits ir naturopāts, dziednieks piektajā paaudzē no Austrālijas, Austrālijas Savvaļas ziedu esenču autors un izgatavotājs. Šīs ziedu esences ir saules eliksīri, kas piepildīti ar Austrālijas Zemes enerģiju, kas savākti un pagatavoti šīs zemes svētajās vietās, ir lielisks papildinājums jebkurai terapijai.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā 207
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Lasīt citas ziņas

Seminārā-treiningā, izmantojot ziedu vēstījumus, varēsiet pārstrādāt dažādus savas dvēseles aspektus, uzzināsiet, kā varam sniegt pirmo palīdzību sarežģītās situācijās, kā sagatavoties darba intervijai vai nokārtot eksāmenu, sapratīsiet, ka iespējams atbrīvoties no negatīvas ģimenes pārliecības un ierobežojumiem, uzzināsiet, ka iespējams atgūt zaudēto jutīgumu ilgstošās attiecībās, kā savienoties ar savu iekšējo bērnu un atbrīvoties no negatīviem dzimtas paterniem, kā atvieglot ikdienu pusaudža vecumposmā, kā atbrīvoties no iekšējās sabotāžas un vientulības un atklāt iedvesmas un radošuma avotu, kā sasniegt dzīves pilnību visās tās izpausmēs.

Semināru vada Ians Vaits – naturopāts, dziednieks piektajā paaudzē, Austrālijas Savvaļas Ziedu esenču autors un izgatavotājs.

Norises vieta: Rīgā

Vairāk informācijas: auralife.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.